Umeå Motorrenovering

Vi har hjälpt kunder sedan 1990

Umeå Motorrenovering

Vi har hjälpt kunder sedan 1990

Motorrenovering

Vi på Umeå Motorenovering kan hjälpa dig med allt från små encylindriga motorer till stora fartygsmotorer och fabriksmaskiner. Oavsett om det är en V8-motor, snöskoter, MC, entreprenadmaskin eller en stationär maskin så är vi din expert på motorer i Umeå med omnejd. 

 

Borrning i motorblock

Vi på Umeå Motorrenovering kan hjälpa dig med Lineborrning, Linehoning, Cylinderborrning, Centrering av borr enligt spec Platå-Honing, Demonterar och monterar cylindersleeves, borrning med stress platta etc

 

Renovering topplock

Vi på Umeå Motorrenovering kan utföra kompletta renoveringar på alla typer av toppar. Vi har en lösning för dig både vad gäller entreprenadmaskiner, bruksmaskiner, bilmotorer, mc och tävlingsmotorer. Vi rengör och går sedan ordentligt igenom toppen för att undersöka , styrningarnas slitage, ventilernas täthet , samt toppens rakhet. 

Vevstaksrenovering

Vid vevstaksrenovering kontrolleras vevstakens rakhet ,lillände & storände mätas,  bussningen i lilländan byts vid behov och bearbetas till rätt mått. Vi har lång erfarenhet av vevstaksrenovering och kan hjälpa dig oavsett motortyp.

 

Trimning

Vi utför professionell motoroptimering (trimning) till de flesta personbilar, tävlingsbilar, motorcyklar, snöskotrar och båtar. Vi har lång erfarenhet av motoroptimering och kan vi erbjuda dig så bra optimeringar som möjligt, oavsett bilmodell. 

 


 

Umeå Motorrenovering
Industrivägen 10
901 30 Umeå
090-14 88 80
info@umrab.se

© 2023 Umeå Motorrenovering AB
Information om cookies